Train mee met AV PEC 1910 voor de hele marathon

Geschreven door: Jose Poelhekke op Dinsdag 15 December 2015, 1248 keer bekeken

Op zoek naar een sportieve uitdaging om het nieuwe jaar mee te starten…., schrijf je dan nu in voor de marathonclinic!

Of je nu voor het eerst de marathon wilt gaan lopen of er al een aantal op je naam hebt staan: iedereen die (redelijk) gemakkelijk een halve marathon aan kan is er klaar voor. In een groep, passend bij jouw loopniveau en onder begeleiding van ervaren trainers, word je in 14 weken begeleidt naar de ultieme 42 kilometer en 195 meter. De clinic sluit perfect aan op de Marathon van Rotterdam (36e editie) op 10 april 2016. Als je een andere marathon op het oog hebt, zoals Enschede, Boston of Parijs, dan kijken we daar samen met jou naar hoe we dat het beste binnen het schema in kunnen passen.

We starten op 3 januari met een kennismaking waar je met al je vragen terecht kunt, een uitgebreide warming up en daarna een 10-minuten-testloop op de atletiekbaan van AV PEC 1910. Als je graag met een hartslagmeter loopt is het ook handig om die mee te nemen bij deze test.

Na afloop heb jij dan een indicatie van de tempo’s die passen bij jou loopniveau. Ook gaan wij als trainers met deze informatie beoordelen hoe we de duurlopen gaan doen.

Heb je vragen of wil je meedoen, stuur een mail aan:  marathonclinic2014@gmail.com