Clinic 4 EM bij het Zwolse halve marathonfestival

Geschreven door: Jose Poelhekke op Maandag 18 Januari 2016, 2259 keer bekeken

De Wavin 4 Mijl van Zwolle is een hardloopevenement dat op 11 juni gehouden wordt in Zwolle en gekoppeld is en de Halve Marathon. Een wedstrijd die bekend staat als één van de leukste lopen van Nederland. Onze vereniging AV PEC1910 is hier ook van de partij. Wij promoten het hardlopen en willen onderscheidend zijn in onze manier van trainen waarin het genieten en het presteren hand in hand gaan.

Om hier vorm aan te geven starten we dit jaar een clinic waarin ook d...e niet geoefende loper getraind wordt om de 4EM gezond en verantwoord uit te lopen.

De training start op 16 april en wij verdelen de mensen onder diverse groepen die naar prestatieniveau worden ingedeeld. De trainingen vinden plaats op woensdagavond van 19.00 - 20.30 uur en op zaterdagochtend van 09.30 - 11.00 uur. De atletiekbaan aan de Urksteeg is startpunt van elke training. Onder begeleiding van een trainer word je meegenomen om op 11 juni 2015 jouw prestatie neer te zetten. Meld je aan en ondervindt dat hardlopen leuk is.

Inschrijven voor de clinic is mogelijk tot 15 april 2016 via:https://inschrijven.nl/idealformulier…

(je moet je wel zelf inschrijven voor de Wavin 4EM)

Voor vragen of meer info kun je mailen aan clinic4mijl@gmail.com

Meer weergeven